همه چیز راجع به لیسنینگ آیلتس
فهرست مقاله
در مقاله ی همه چیز درباره ی لیسنینگ آیلتس قصد داریم به موارد زیر بپردازیم:
- مقدمه ای بر لیسنینگ آیلتس
- بخش های لیسنینگ آیلتس
- موضوع و محتوای هر بخش آزمون لیسنینگ
مقدمه ای بر لیسنینگ آیلتس
در آزمون آیلتس همواره سوالاتی خاصی در بخش لیسنینگ آیلتس وجود دارد. این سوالات بخش های وسیعی از مهارت شنیداری شما مورد ارزیابی قرار می دهد. اینکه آیا شما توانایی درک ایده ی اصلی، جزییات، نظر شخص یا اشخاص در حال صحبت، هدف از بیان مطلبی خاص و همچنین لهجه و گویش های مرسوم زبان انگلیسی را دارا هستید یا خیر. به همین دلیل سوالات لیسنینگ آیلتس طیف متنوعی از سوالات را در بر می گیرد. تا تمامی این موارد پوشش داده شود. ارزیابی توانایی Listening در آزمون آکادمیک و جنرال یکسان می باشد.
بخش های لیسنینگ آیلتس
توانایی شنیداری شما در آزمون آیلتس در 4 بخش مورد سنجش قرار می گیرد. در هر بخش شما باید به 10 سوال و در مجموع به 40 سوال پاسخ دهید. سوالات به گونه ای هستند که هر چه به جلو پیش روید سوالات نیز سخت تر می شوند. این به این معنی است که 10 سوال بخش اول لیسنینگ آیلتس بسیار ساده تر از بخش 3 می باشد. و شما باید مطمئن شوید سوال ساده ای که به راحتی می توانید به آن پاسخ دهید را از دست ندهید.
از شروع پخش نوار تا پایان آن و اتمام 4 بخش به طور معمول 30 دقیقه زمان خواهد برد. و اگر 10 دقیقه پایانی زمانی را که شما فرصت خواهید داشت. تا پاسخ های خود را به برگه پاسخ انتقال دهید را به آن اضافه کنیم بخش لیسنینگ 40 دقیقه به طول می انجامد. هر بخش ممکن است خود به دو بخش تقسیم شود. به طور مثال بخش یک که دارای 10 سوال می باشد، می تواند در 2 نوبت پخش شود.
بخش اول مربوط به 5 سوال اول خواهد بود. سپس پس از چند ثانیه قسمت دوم را خواهید شنید. بعد 5 سوال بعدی را پاسخ خواهید داد. بنابراین شما فرصت کوتاهی خواهید داشت تا سوالات بعدی آن بخش را مرور کنید. این باعث می شود تا اگر در بخش اول آن نتوانستید لیسنینگ را دنبال کنید در بخش بعدی بتوانید به طور مثال از سوال 6 لیسنینگ را دنبال کنید. یا اینکه در بخش 4 لیسنینگ که یک مونولوگ بوده و موضوع آن علمی ست ممکن است مکثی در بین لیسنینگ نباشد. باید به 10 سوال آن همزمان با شنیدن نوار پاسخ دهید.
همزمان که به 4 بخش لیسنینگ آیلتس گوش می هید. باید پاسخ هایتان را در دفترچه سوال بنویسید و در انتها آنها را به پاسخنامه منتقل کنید. هر پاسخ درست شما یک نمره خواهد داشت. جمع نمره ی خام یا Score Raw شما 40 خواهد بود و سپس به نمره ی آیلتس شما از 1 تا 9 تبدیل می شود.
موضوع و محتوای هر بخش آزمون لیسنینگ
1. بخش اول (Section 1)
مکالمه ای بین دو نفر در زمینه مسائل روزمره اجتماعی اتفاق می افتد. که می تواند به صورت تلفنی یا حضوری باشد. به طور مثال شخصی به هتل زنگ می زند و خواستار رزرو اتاق می باشد یا دانشجویی به خوابگاه دانشجویی زنگ می زند. متصدی خوابگاه اطلاعات او را دریافت می کند که همان پاسخ سوالات است همچون نام ، تلفن یا شغل او.
2. بخش دوم (Section 2)
باز هم موضوع آن اجتماعی و از مسائل روزمره خواهد بود. ممکن است یک یا 2 نفر در آن حضور داشته باشند و راجع به مسائل اجتماعی صحبت کنند. به طور مثال راجع به موزه، سینما یا نحوی بهتر کردن پارک محله صحبت کنند.
3. بخش سوم (Section 3)
به عقیده برخی سخت ترین بخش لیسنینگ است. مکالمه ای بین 2 تا چهار نفر صورت می گیرد. موضوع اصلی آن موضوعات آکادمیک و دانشگاهی ست. به طور مثال دانشجویی از استاد راهنمای خود در رابطه با پایان نامه خود سوال می کند. تبادل نظر راجب موضوع بحث انجام می پذیرد.
4. بخش چهارم (Section 4)
این بخش مونولوگ خواهد بود. یک شخص راجب موضوعی علمی سخنرانی خواهد کرد. به طور مثال ممکن است راجب عمر نهنگ های قاتل در دریای قطب شمال اطلاعات علمی را ارائه دهد.
در کل 4 بخش در لیسنینگ آزمون آیلتس خواهید داشت. به عبارتی 4 فایل ضبط شده که 2 فایل آن مربوط به موضوعات و مسائل متعدد اجتماعی خواهد بود. 2 فایل دیگر مربوط به موضوعات آکادمیک و علمی خواهد بود.
حرف آخر:
برای مهاجرت کردن، اولین قدم اخذ مدرک آیلتس است. آیلتس بر خلاف باور های مردم ایران، یک آزمون ساده ولی تکنیکی می باشد. برای شرکت در این آزمون بین المللی نیاز هست تا در دوره های آمادگی آیلتس شرکت کنید تا برای آزمون تکنیک های مورد نیاز را بیاموزید.
قطعا تبلیغات زیادی در خصوص آموزشگاه های مختلف در خصوص آیلس را دیده اید. ولی ما پیشنهاد می کنیم از بانی بست کمک بگیرید. بانی بست با متدهای جدید هوشمند آیلتس، به شما کمک میکند تا به آسودگی نمره آیلتس مورد نیاز را کسب کنید.
نظر شما راجع به این مقاله
برای رای دهی کلیک کنید!
میانگین امتیاز ها 5 / 5. تعداد نظرات: 3
شما اولین رای دهنده هستید!
5 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.