معرفی پادکست های Magoosh
معرفی کلی Magoosh
گوش دادن به پادکست نه تنها برای لیسنینگ آیلتس بلکه برای کسانی که هدفی غیر از آیلتس دارند نیز کارآمد خواهد بود. در این مقاله قصد معرفی Magoosh یکی از منابع پادکست زبان انگلیسی رایگان را داریم.
Magoosh (مِگوش) یک سازمان آمریکایی است که در حوزه ی آمادگی برای آزمون های مختلف و به شکل مجازی فعالیت می کند. مگوش با استفاده از پادکست، ویدئو، انتشار نمونه سوالات آزمون ها و اپلیکیشن، محتوای آموزشی تولید کرده و در اختیار داوطلبان قرار می دهد.
مِگوش نه تنها در زمینه آیلتس و تافل بلکه در آزمون هایی مثل GRE، GMAT، SAT، ACT، LSAT، MCAT هم به شکل جدی کار کرده است. علاوه بر این پشتیبانی ایمیلی نیز در این مرکز برای زبان آموزان فعال است.
پیشنهاد می شود در این زمینه مقاله ی تفاوت آزمون های آیلتس، تافل، PTE و غیره در از دست ندهید.

مِگوش در وبسایت معروف اسپاتیفای (Spotify) یک بخش اختصاصی در آموزش لغات آیلتس دارد. در بخش معرفی این پادکست ها نیز به این هدف اشاره شده است.
” پادکست های آیلتس مگوش را گوش کنید و هر لغتی که برای رسیدن به نمره بالاتر در آیلتس لازم دارید یاد بگیرید”
معرفی پادکست های Magoosh (مگوش) در اسپاتیفای
حدود 28 اپیزود 10 دقیقه ای و هر اپیزود شامل بررسی 4 وکب خاص است. علاوه بر فایل صوتی، متن پادکست در قسمت پایین علامت play با عنوان see more قرار داده شده است. ترجمه ی پادکست به زبان هایی از جمله فارسی، چینی، پرتقالی و غیره به شکل فایل pdf در دسترس است.
برای نمونه می توانید در تصویر پایین بخشی از صفحه ی یک اپیزود مگوش را ببینید.
چگونه با پادکست تمرین کنیم
با پادکست می توانید لهجه های مختلف انگلیسی را بشناسید. اگر روزانه به یک یا دو پادکست به دقت گوش دهید نه تنها لهجه های بومی انگلیسی را یاد می گیرید بلکه لغات جدید و اسلنگ های مکالمه عامیانه را نیز به دایره لغات خود اضافه می کنید.
اما کسانی که قصد دادن آزمون آیلتس را دارند به دلیل اینکه لیسنینگ یکی از مراحل مهم آزمون است باید حتما برنامه گوش دادن به پادکست های زبان انگلیسی را در برنامه خود داشته باشند. به این ترتیب که ابتدا منبعی خوب مثل British Council و BBC 6 Minutes English را پیدا کنند. روزانه دو پادکست ترجیحا با لهجه بریتیش را انتخاب کرده و در اوایل کار چند بار یک پادکست را پخش کنند.
وقتی به پادکست گوش می کنید. باید تمام کلمه هایی که در پادکست گفته می شود را متوجه شوید. در غیر این صورت لازم است تمرین روزانه خود را افزایش دهید تا بر لهجه ها و کلمه ها و اصطلاحات مسلط شوید.
حرف آخر
برای اینکه بهترین نتیجه را از گوش دادن به پادکست بگیرید بهتر است یک پادکست را چند بار گوش کنید. تا مطمئن شوید که تمام لغات و اصطلاحات و کلماتی که تلفظ با حروف حذف شده دارند، را متوجه شده اید. ما در اینجا تنها به معرفی یک وبسایت معتبر در زمینه پادکست های آموزشی برای تقویت لیسنینگ پرداختیم.
اما از شما میخواهیم تا بهترین تجربه های خودتان درباره پادکست های مفیدی که به شما در زمینه ی تقویت لیسنینگ کمک کرده است را در زیر این پست با ما به اشتراک بگذارید.
نظر شما راجع به این مقاله
برای رای دهی کلیک کنید!
میانگین امتیاز ها 4.8 / 5. تعداد نظرات: 38
شما اولین رای دهنده هستید!
دیدگاهتان را بنویسید